szextörténetek

Ajánlott honlapok

Erotika.lap.hu
Nőcsábítás Mesterfokon
Sorozatos Orgazmus
Szexuális Felizgatás

Diamond Sex Shop Webáruház


casanovavideok

Legyen különleges szexuális élménye az SPX kapszulával! Az SPX nem csak azoknak a férfiaknak ajánlott, akik merevedési zavart akarnak kezelni, hanem azoknak is, akik fantasztikus szexuális élményben és többszörös élvezetben kívánnak részesülni.
A szülő felelősége a homoszexualitás kifejlődésében

A szülő felelősége a homoszexualitás kifejlődésében

 

1964-et írtunk, még kertes házban laktunk. Sok haver volt a környéken, de azért Én az egyik család kislányához (voltam vagy 7-8 éves) is átjártam játszani. Egyszer nem voltak otthon a leány szülei, ( Ő is 7-8 éves volt ) s miközben játszottunk a kertben, egyszer csak vizelhetnékem támadt. Igen ám, de hátulgombolós nadrágom volt, s nem bírtam egyedül kigombolni, nem értem el a gombokat. Megkértem a kislányt, hogy segítsen, s Ő segített is. Szégyenlősen elfordulva elvégeztem dolgomat, amikor a leányka megkért, hogy megnézhetné - e a pisilőmet... Hebegtem valamit úgy gyerekmódra, valami olyasmit, hogy:

- És Én is megnézhetem a tiédet? -

- Persze, persze - mondta a leány és kezdte letolni a bugyiját. Én meg meglepetésemben leültem a kerti padra, ami később meghatározó szerepet töltött be...Megcsodáltuk egymás felépítését majd miután meghallottam anyám hívóhangját, hogy menjek haza, gyorsan felöltöztem ismét a kislány segítségével. Otthon este apám és anyám együtt voltak, amikor a fürdéshez készülődtem. Most jön a kerti pad szerepe...

Amikor leültem rá nem figyeltem, hogy csupa szalma, meg szösz van rajta. Fürdés előtt lekerült rólam a nadrág ( hát abban nehéz is lett volna fürödni ) és a szülők rögtön észrevették a fenekemen lévő szalmát.

- Hát ez meg hogy került rád? - kérdezték mindketten. Hebegtem-habogtam, de végül is kiszedték belőlem a történetet.

Itt ennél a pontnál álljunk meg egy pillanatra:

Okos szülő ilyenkor, megdicséri a fiát, hogy már kiskorában puncit lát...s nagy kandúr lesz belőle, ha így folytatja. Nem, itt NEM ez történt.

Szüleim összenéztek, majd egymásnak mondták: Szóljunk a dologról a tanár néninek???

Majd hatásszünet után közösen megállapodtak, persze a fülem hallatára, hogy mégsem szólnak neki. Mert én olyan jó fiú vagyok...

Ezekután melyik fiú nem zavarodik össze? Most nem lehet a kislányokkal játszani? Akkor kivel?

A későbbiekben szüleim a felvilágosítás egyszerű módszerét választották: Nem szóltak semmiről, teljesen tabu volt a téma.

9 - 10 éves lehettem, amikor a következő trauma ért:

Szüleim állandóan járatták a Füles nevű rejtvénymagazint, amelyben képregények is voltak.

Furcsa volt részemre, hogy az újságok néhány példányának néhány lapja ÖSSZE VOLT RAGASZTVA barna ragasztószalaggal...

Nem értettem meg, csak jó néhány év múlva, amikor ezeket az újságokat megtalálva a szekrényben kezembe véve feltéptem a ragasztót.

Fogódzkodj meg kedves Olvasó, döbbenj meg mi volt elrejtve előlem évekig:

STENDHAL: Vörös és Fekete című regényének képregény változata. Rajzolt formában. Lassan kiderült az ég a fejemben: Volt néhány pikánsabb rajz, férfi és nő kapcsolatáról a képregényben - hát ez volt, amit féltettek tőlem! Hát nem " aranyos " ???

 

 

Hát eddig a storym első része, arról, hogy valószínűleg mi okozta nálam a másságot a későbbiekben...

(vagy már akkor...)

 

TAG: A szülő felelősége a homoszexualitás kifejlődésében, sex történetek, erotikus történetek, szextörténetek, szex történet, erotikus történet

dragon power plus

casanovavideok


websas.hu


Történetek 01
Történetek 02
Történetek 03
Történetek 04
Történetek 05
Történetek 06
Történetek 07
Történetek 08
Történetek 09
Történetek 10
Történetek 11
Történetek 12
Történetek 13

potencianövelők